BLAZINA ZAJČEK-GOBICA-za splet

UNIKATNE IZDELKI Z IMENOM OTROKA


Ideja za BABY DREAM kolekcijo je nastala iz želje, da naši najmlajši zaspijo pokriti s pravljičnim svetom in ostanejo čemveč časa obdani s svojimi pravljičnimi junaki. Moja dva otroka sta dolgo živela v svetu pravljic, prav tako še danes, ko sta že odrasla, rada vzameta v roke knjige s pravljicami in podoživljata svoje otroštvo, njuna domišljija pa jima prav pride tudi pri njunem poslovnem ustvarjanju. Zato sem to lepo doživljanje in občutke želela deliti naprej in tako so začele nastajati nežne odejice s pravljičnimi junaki, ki pripovedujejo nove zgodbice, igračke in pravljične svetilke, ki z nežno svetlobo zazibajo otroke v brezskrben spanec.

Ker sem želela ustvarjati nekaj unikatnega, sem izbrala 100% naravne materiale, saj je otroška koža zelo nežna in občutljiva, unikatnost pa pričarajo tudi ročno narisani junaki. Izdelki so zaradi izbranih materialov in uporabljenih tehnik vrhunske kakovosti.

Da postane izdelek personaliziran, po želji dodam na izdelek  ime otroka, z njegovimi fotografijami pa lahko izdelam odejico, ki spominja na prisrčen album iz blaga, ki s spomini nežno greje vašega otroka.