Blog

UNIKATNE BLAZINE Z IMENOM OTROKA

UNIKATNO DARILO

SPLETNA TRGOVINA MAGIC ART

UNIKATNO DARILO

Novost so unikatne, ročno izdelane otroške blazine, ki popeljejo malčka v sanjski svet čarobnosti.

Otroška razposajenost ne pozna meja, saj otroci kar prekipevajo od energije. Ko se umirijo, pa potrebujejo občutek varnosti, da se lahko zazibajo v prijeten spanec, kjer njihovi pravljični junaki oživijo. Tako so v moji domišljiji začele nastajati pravljične otroške blazinice, katere lahko otrok stisne k sebi in se prijetno počuti, ko zaspi.

Blazinice so personalizirane z imenom in starostjo otroka in so ideja za posebno darilo. Narejene so iz naravnih materialov s prikupnimi motivi. Izberete lahko en predstavljen motiv, mi na e-mail pošljete  ime otroka in tako sestavite personalizirano darilo. Ker je izdelek personaliziran, ga je ob naročilu potrebno plačati na transakcijski račun, šele nato gre v izdelavo.

Naj se čarobnost darila začne.

Izdelano iz srca by Klavdija Zorn

Otroške odejice

Prešite otroške odejice

 

Nežne odejice s pravljičnimi junaki, ki pripovedujejo zgodbice in zazibajo vašega otroka v brezskrben spanec.

Ideja o izdelovanju otroških odejic je nastajala počasi, korak za korakom. Preizkušala sem različne tehnike izdelave in ker zelo rada rišem in šivam, sem želela ti dve umetnosti združiti. Potrpežljivo učenje vseh teh tehnik, mi je pomagalo priti do moje končne ideje.

Otroške odejice so izdelane iz 100% bombaža v patchwork in quilting tehniki – prešita krpanka z ročno narisanimi motivi. Za barvanje motivov uporabljam neškodljive, nealergene barve za tekstil. Velikost odeje je 90 x 120 cm, pralna je v stroju na 30°C.

 

Ročno izdelana otroška odejica

Naj vaš otrok zaspi pokrit s pravljičnim svetom in ostane čimveč časa obdan s svojimi pravljičnimi junaki.

Magic Art Unikatni izdelki by Klavdija